



Hepatica Pau darco (90 kap)(data do 31.07.2023)
towar niedostępny

Opis
Hepatica Pau darco (90 kap)
- wyciąg z kory wewnętrznej drzewa Lapacho (Tabebuia avellanedae)
- 220 mg ekstraktu w 1 kapsułce
- odpowiedni dla wegetarian i wegan
- ekonomiczne 3-miesięczne opakowanie
- atrakcyjna cena.
Informacje o produkcie:
Tabebuia avellanedae to wiecznie zielone, tropikalne drzewo o wysokości sięgającej 30 metrów, rosnące w górach Ameryki Południowej i Środkowej (do poziomu 1500 m n.p.m.) o kulistych różowych kwiatostanach. Pau d’Arco (Tabebuia avellanedae) jest znane także pod nazwami Lapacho (Argentyna, Paragwaj) i Ipe Roxo, Morado (Brazylia). Do wyrobu surowców zielarskich używa się przede wszystkim wewnętrznej warstwy kory, w której znajduje się jedna z substancji czynnych – lapachol. Wszystkie substancje czynne tej rośliny nie są jeszcze dokładnie poznane. Indianie Ameryki Południowej nazywali drzewo „tajy”, co znaczy „mieć siłę i wigor”. W czasie stosowania Pau d’Arco wskazane jest spożywanie: owoców, warzyw, nierafinowanych produktów zbożowych, kasz (szczególnie jaglanej), płatków owsianych, roślin strączkowych, orzechów i nasion.
Składniki:
Pau d’Arco wyciąg 3:1 (Tabebuia avellandedae), stabilizator – hydroksypropylometyloceluloza (składnik otoczki kapsułki).
Zalecane dawkowanie:
1 kapsułka raz dziennie po posiłku.
Zalecana porcja dzienna (1 kapsułka) zawiera 220 mg wyciągu z Pau d’Arco.
Przechowywanie:
Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej dietyie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek składnik produktu. Produkt nie jest wskazany dla kobiet w ciąży i matek karmiących piersią. Przechowywać w sposób niedostepny dla małych dzieci..
Informacje o producencie:

Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.