Progress Labs Ksylitol 100% Fiński Cukier Brzozowy (250g)
Opis
Progress Labs Ksylitol 100% Fiński Cukier Brzozowy (250g)
- 100% Ksylitol fiński cukier brzozowy - w czystej postaci pozyskany z brzozy
- 100% czysty - bez skrobi, bez soli, bez cukru, nie zawiera glutenu, jaj, soi, białka mleka i laktozy
- 100% czysty - bez skrobi, bez soli, bez cukru, nie zawiera glutenu, jaj, soi, białka mleka i laktozy
- Ksylitol jest substancją pochodzenia naturalnego używaną jako zamiennik białego cukru. Jego fizyczna postać to białe kryształy o słodkim smaku. Proces produkcji ksylitolu odbywa się w firmie Danisco Sweeterens w Finlandii. Technologia ta jest bardzo nowoczesna i przyjazna środowisku. Wytwarzanie ksylitolu odbywa się tam bez udziału drożdży. Ksylitol nie zawiera glutenu, jaj, soi, białka mleka i laktozy. Nie fermentuje i nie ulega karmelizacji.
Wartości odżywcze:
Zawartość składników | Zalecana do spożycia maksymalna dzienna porcja: brak | %RWS |
---|---|---|
SKŁADNIKI: 100% fiński cukier brzozowy Danisco |
|
RWS – Referencyjna wartość spożycia (dzienna)
† – RWS nie zostało określone
Składniki:
100% fiński cukier brzozowy Danisco®
Sposób użycia:
Stosować w taki sam sposób jak zwykły cukier
Przechowywanie:
Przechowywać w temperaturze pokojowej, w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym oryginalnym opakowaniu, w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Ostrzeżenie:
Produkt przeznaczony dla osób dorosłych. Spożywanie produktu jest niewskazane w okresie ciąży i karmienia.
Informacje o producencie:
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.