Producenci
Wyszukiwarka
Zaloguj się
Hepatica Capra Colostrum (120 kap)
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalni
Opis
Hepatica Capra Colostrum (120 kap)
- czysta suszona siara z pierwszego mleka koziego
- standaryzowane do 27% immunoglobulin (IG)
- 500 mg suszonego koziego colostrum w jednej kapsułce
- produkt w czystej postaci – bez dodatków.
- opakowanie wystarcza na 2-miesięczną suplementację
Informacje o produkcie:
Capra Colostrum jest unikatowym colostrum pochodzącym od kóz, których mleko jest bardziej zbliżone do ludzkiego mleka niż mleko krowie. Wspomaga prawidłowe funkcjonowanie układu sercowo-naczyniowego.Nasze colostrum pochodzi od holenderskich kóz karmionych trawą. Od wiosny do jesieni kozy są na wolnym wybiegu. Zakład zbierający colostrum podlega ścisłej kontroli i każda partia badana jest pod kątem obecności antybiotyków i pestycydów. Zakład przestrzega zasady zero tolerancji dla antybiotyków i pestycydów. Używanie hormonów w Holandii jest zakazane prawem.
Składniki:
standaryzowany wyciąg z korzenia ashwagandhy (Withania somnifera) zawierający 7% witanolidów, stabilizator – hydroksypropylometyloceluloza (składnik otoczki kapsułki).
Zalecane dawkowanie:
2 kapsułki dwa razy dziennie na pusty żołądek.
Zalecana porcja dzienna (4 kapsułki) zawiera 2000 mg koziego colostrum w tym 540 mg immunoglobulin.
Przechowywanie:
Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej dietyie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek składnik produktu. Produkt nie jest wskazany dla kobiet w ciąży i matek karmiących piersią. Przechowywać w sposób niedostepny dla małych dzieci..
Informacje o producencie:
Hepatica, Jakubowice Murowane 88, 20-258 Wólka, PL
Hepatica jest polską firma produkująca najwyższej jakości suplementy diety od 2014 roku. Została stworzona przez podróżnika, badacza i fascynata niezwykłych darów świata przyrody – Sławka Rasińskiego. Kluczowe elementy budujące skuteczny, działający produkt, to odpowiednia selekcja surowców, ich jakość, zawartość substancji aktywnych, dawka oraz postać produktu. W procesie produkcyjnym używame są tylko kapsułki roślinne, substancje dodatkowe stosowane są jedynie w przypadkach niezbędnych, nie jest używany stearynian magnezu. Firma wdrożyła system bezpieczeństwa produkcji żywności HACCP. Każdy produkt posiada certyfikaty analityczne i jest przebadany pod kątem autentyczności oraz bezpieczeństwa...